Om ossRootlight Yogaskola &  Yogashop - ledande på Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan


Företaget bildades 1997 i Solna av Merjam Auraskari. Hon hade redan utövat kindaliniyoga i 5 år och utbildat sig till lärare.

Syftet med Rootlight är att sprida kundaliniyogans välgörande effekter genom kurser och utbildningar för privatpersoner och på företag.

1997 började vi importera musik och böcker för yogan från USA. Musiken med mantran är speciellt i kundaliniyogan. De används ibland under övningar, oftast under vilan. De flesta av böckerna är rena manualer med yogapass och meditationer som Yogi Bhajan hade lärt ut. Första lärarutbildningen i Sverige startade 1994 i Stockholm.

Allt eftersom antalet utövare har vuxit, har verksamheten kommit att omfatta grossisförsäljning, direktförsäljning och internetförsäljning. som kom igång redan 1997. Internet var nytt då och datorer var klumpiga. Sedan dess har vi byggt flera webshopar vartefter tekniken har utvecklats. Vi har ingen kommersiell lokal för närvarande men det går bra att hämta din beställning ändå.

Utbildningar
Företaget har arrangerat årliga lärarutbildningar inom Kundaliniyoga och konserter. Tidigt började vi bjuda in erfarna läare och de främsta musikerna till Sverige.