Om ossRootlight Yogacenter - ledande på Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan


Företaget bildades 1997 i Solna av Merjam Auraskari. Syftet med Rootlight är att sprida kundaliniyogans och meditationens välgörande effekter genom kurser och utbildningar för privatpersoner och på företag och skolor. Vi strävar efter att hålla kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan så ren som möjligt. Han anpassade den redan för oss västerlänningar och den fungerar utmärkt som den är.

Det var även 1997 som företaget började att importera musik och böcker inom Kundaliniyogatraditionen. då var vi fortfarande en ganska liten skara som hade upptäckt den här yogaformens fantastiska effekter. Musiken med mantran är speciellt i kundaliniyogan och vi följer passen som de är instruerade av Yogi Bhajan. Han höll ca 8000 lektioner varav alla är nedtecknade så det finns en stor variation på material man kan jobba med. Dessa produkter fanns inte tillgängliga i Sverige, och Rootlight ville därför erbjuda denna service till utövare av Kundaliniyoga. På den tiden var det bara yogalärare som hade behov av detta.

Allt eftersom antalet utövare har vuxit, har verksamheten kommit att omfatta grossisförsäljning, direktförsäljning och internetförsäljning. Internetförsäljningen startade redan 1997. En trevlig tjej erbjöd sig att bygga sidan som ett examens arbete. Den slutade fungera efter några år, gick inte att uppdatera. Sedan kom vi i kontakt med ett sedemera ökänt bolag som verkar inte existera längre. Vi byggde en ny webshop med de 2007. Nästa webshop byggdes i ett affärssystem som verkade lovande med många möjligheter till utveckling. Jättebra men sidan gick inte att sökmotors optimera. Endast de som kände till oss kunde hitta fram. 2012 byggde vi den här och hoppas den fungerar bra för dig som kund. Från 2004 har vi haft egen lokal på Järnvägsgatan i Solna. Besök oss gärna. Idag har vi kunder över hela Norden; affärer, butiker, kliniker, yogalärare och privatpersoner.

Årliga utbildningar
Företaget arrangerar årligen lärarutbildningar inom Kundaliniyoga: Level 1, Level 2 med flera. I dessa sammanhang samarbetar vi med några av de bästa lärarna i världen, både från kontinenten och USA.

Rootlight deltar även med information om yoga på mässor och i andra sammanhang.

Din varukorg är tom

Rootlights webbutik

Här hittar du Sveriges största sortiment av böcker, musik och DVD-filmer inom Kundaliniyoga. Rootlights webbutik är öppen dygnet runt, året om.