Bli återförsäljare

Välkommen till vår webshop!

Kontakta oss för ditt intresse. Skriv ditt org nr i meddelande till oss. Vi kommer sedan att koppla ditt företag till åf prislistan.

Som återförsäljare kan du betala mot faktura.
Du kan lägga upp varor i Önskelistan där du sen hittar de lätt när du skall beställa nästa gång.

Villkor för att bli återförsäljare

- Du vill sälja våra produkter till dina kunder och det är vi glada för. Detta innebär dock att vi inte accepterar beställningar som innehåller bara en av varje produkt, förutom i fall du har också bestält flera av de andra produkterna.
- Du har ett företag med moms redovisningsnummer.

Priser

* Priserna exkluderar moms.
* Priserna påverkas av valutakurser och kan därför ändras utan föregående avisering.
* Fraktkostnad tillkommer.

Orderhantering

* När vi har mottagit din order noterar vi om villkoren är uppfyllda och om samtliga produkter finns i lager.
* Vi meddelar dig om avvikelser. Om något saknas skickas de enligt en ny överenskommelse och en ny fraktkostnad.

Fraktsätt

*Vi använder oss av Posten, DHL och Schenker.
*Vi har slutit ett nytt mycket förmånligt avtal med DHL. I vissa fall använder vi även Schenker. Du kan välja att få ordern till dörren eller till ombud. Det är en viss prisskillnad.
*Posten använder vi om du så önskar eller om du har extra bråttom.

Betalningsvillkor

* Nya återförsäljare betalar mot kort efter att ordern har kontrollerats och att den stämmer samt att fraktkostnad har bestämts.
*Kända återförsäljare kan också betala med kort eller kan faktureras mot betalningsvillkor på 14 dgr netto. Fakturan skickas med leveransen, senare med posten eller via e-post.
* Vid beställning från ett annat land sker alltid kortbetalning och även här efter att allting stämmer med beställningen och frakten har vägts in.

Bytesrätt

Bytesrätt har du om den beställda varan är defekt eller om vi skickade en fel vara. Reklamation av felaktig vara skall ske inom 7 dagar från det att varan mottagits el 10 dagar från att försändelsen lämnade oss. Ersättningsleverans sker kostnadsfritt om varan var defekt eller om vi har gjort något fel. Defekta varor skall reklameras så fort defekten har upptäckts.

Hur gör man?

Du fyller in dina uppgifter för log in, sedan skriver du åf ansökan på kontakta oss längs ner på sidan och ditt org. nr. Vi gör en enkel koll på att företaget existerar och att du inte har betalningsanmärkningar. Sedan kopplar vi dig manuellt till åf prislistan.